Post by ghazhydraumagal on Feb 9, 2022 16:08:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати кристале хак ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Talking Ben the Dog Əyləncə awjl
Дали је бен хакован
Игрица је ок али је мало досадна! Нема шта да се ради😩 Плиз поправите то.😭😨
Није нешто игрица
Ово је веома добра игра. Допало ми се. Највише волим функцију снимања. 👌👍✌
Користио сам га...прилично уживао...у искушењу да КУПИМ више епрувета да видим колико је разлика након што је Бен разнесен...лол...није лоше...али не...
У реду је, али досадно
Добро, али треба још ствари
Непристојан је глуп и досадан и нема пуну опцију ово је направљено са мало труда да би нека деца инсталирала и играла и на крају.....да буду убијена ....од стране хакера😶
Здраво сваки пут када уђе у коверту и причао сам с њим он воли На на и молим те промени ово јер ово задржи Не знам ово стално ме љути сваки пут када то уради, па молим те поправи то
Најбоља игра кад год играм, графика је веома кул и када помешам боје, толико је интересантна да волим ову игру да јој дајем 5 звездица
Није добро, али лепо. Па се надам да је све боље
Изнервирало ме је, мислим да је Бен закуцао у игрицу никада је не преузимај, могао би да будеш киднапован и могао би да видиш нешто иако му око када те погледа, чини ми се као да те гледа, никад не преузима језиво☹😱☹😱🙁😱🙁😱
Игрица је ок
Лепо је, али можете ли да направите још неке ствари у овој апликацији, као да је досадно 😑✌✌
Ово је добра, ово је одлична игра коју треба да преузмете. Невероватно је смешно. Дао сам јој пет звездица јер је то невероватна игра која вас засмејава и можете направити напитке заиста забавним, можете видети у шта се претвара у прилично цоол иако требало би да преузмем ово и зато јој дајем пет звездица јер је то стварно стварно добра игра, требало би да је преузмете па само напред идите горе до врха и преузмите ту игру јер је ова игра невероватна. Кажем вам да урадите то да бисте отишли забави се
Ми талкин Ангела је много боија него талкин Бен тхе Дог!!!!!
Тако је лепо и губи нежељено време
Веома је добро само искључите Ви-Фи и добро је да нема огласа
лепа игра, али уопште нисам добио никакве хемикалије, молим те реши овај проблем, онда ћу играти ову игру. Онда ћу играти ову игру после свега ова игра је лепа и молим те да бен глас буде другачији
Talking Ben the Dog பொழுதுபோக்கு cfhw
Не свиђа ми се. Јако мало ствари може да ради, а и плус глас када причаш са њим глас му је језив. Да би од мене добио 5 ⭐, промените глас, додајте да може да има неке игрице, нека може и да се чешка као пас.
Ова игра је тако забавна и ствар која говори у вама је заправо да разговарате са њим преко телефона и он је добро. Мало одвратно, али свиђа ми се игра🤩🤩🤩
Па некако рузно
ДОБРА КУЦА
Игра је лепа
није лоса али није ко ми талтинг ангела и том
Ово је веома лепа игра
Велики фетус да добијете најбољи начин да први пут отворите веб локацију и сигуран сам да тражите неколико минута до било које мреже цвећара пре неколико дана узгред да бисте добили веб локацију за више него срећно него хапвитх пи то пи за копирање и сигуран сам да је веб локација и то помало личи на начин живота и бићу у контакту са нама е да је влажно време лепо и да се придружите веб страници за више пре више од недељу дана и питао се шта ако
Ова игра је веома добра за децу узраста од 1 до 3 године, моја деца уживају у овој игрици.
Ова апликација ......... је помало застрашујућа, али забавна. Један од чланова моје породице је питао "како си?" Одговорило је добро, били смо потресени. Не знам да ли је грешка или не.
Ова игра је језива, али само 1 звездицу.... када одете на место где се налазе неке флаше или напитак или како год погледате на Бенов осмех, он је помало накарадни, овај осмех може уплашити људе, па ОВО ЈЕ МРАЧНА ТАЈНА ИЗА ГОВОРИ ТОМ И ПРИЈАТЕЉИ ТФ?!
Додајте још нешто да буде забавније...због тог 4 звездице
Не могу да пронађем видео када га пошаљете у галерију. Не знам у коју галерију иде, али проклето сигурно није било ништа на мом телефону и када покушате да га пошаљете е-поштом, све што ради је да им пошаље линк који им говори како натерати да прича Бене то заправо не шаље филм. Направио сам филм да пошаљем својој ћерки све што је добила је реклама за Бена која говори да би га преузела, тако да нисам био баш импресиониран. Забавно је ..али више људи би то желело када би видело видео снимљен са њим. 👎
Али брзо постаје досадно, барем мени
Ово је лепа игра, али је графика веома висока, али лепа игра за моје дете
Прилично добро, али је само досадно након неког времена 😉😉😉🤠
То ми се није много допало јер све што радите је једење читајући новине и пити напитак и није тако забавно. Идвице НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ ОВУ ИГРУ.
Волим оутфит7. Али нису све игре за одећу добре као ова. јако ми је жао. 😔🙁😞😢
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade lvb
Talking Ben the Dog பொழுதுபோக்கு cfhw
Нема пуно ствари попут спавања, одласка у купатило и купања