Post by ghazhydraumagal on Feb 9, 2022 16:26:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej pieniędzy hack ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
najlepsza gra o gotowaniu w historii
Postęp nie przenosi się między urządzeniami. Dostałem nowy tablet i zgubiłem WSZYSTKO. Odinstalowany. Nie pod wrażeniem.
Potrzebujesz 9 razy więcej klejnotów na raz.. NOR tylko 1 uhhh
Podoba mi się, ale minęło ile miesięcy, zanim się zaktualizuje 😢
To moja ulubiona gra o gotowaniu !!!! To jest bardzo zabawne. Mam tylko nadzieję, że restauracji jest więcej niż 9, czekam na 3 nowe.
to była dobra, uzależniająca gra, dopóki nie kupiłem pakietu startowego zawierającego 90 klejnotów i nigdy nie został on dodany do mojego salda. został wyjęty z mojej karty kredytowej, którą wysłałem e-mailem, ale do dnia dzisiejszego 24 stycznia brak odpowiedzi. to zostało zakupione 20 stycznia. więc odinstalowałem grę
Bardzo trudno jest zdobyć wszystkie gwiazdki. Potrzebuję tylko 2 gwiazdek i nie mogę przejść.
Dobra gra do tej pory to nie wszystko, co dostajesz Krótkie gwiazdki
Cafe Panic: Cooking game Simulare kmt
Dlaczego granie kosztuje tyle bananów (energii)? Ta gra jest droga. będę odinstalowywać. Dlaczego i tak potrzebujesz energii (bananów) do gry? Tak zmęczony grami, które to robią. Czy boją się, że możesz zajść za daleko w ich grach? Czy oni są po prostu tacy chciwi? Jestem pewien, że to drugie z dwóch.
Uwielbiam tę grę, ale ostatnio zawiesza się lub nie ładuje się poprawnie, a także obraża mnie to, co ma być kostiumem osoby z piernika, czuję, że można było to zrobić inaczej, bardziej przypomina wygląd czarnej twarzy niż piernik😒
Po ostatniej aktualizacji musimy nkw kupić nową restaurację za pomocą klejnotów zamiast zebranych monet. To bardzo rozczarowujące, ponieważ klejnoty są znacznie trudniejsze do zebrania
Kocham tę gre. Nie tak jak inne gry kulinarne. Grałem. To łatwe, przyjemne, relaksujące. Inne gry były dla mnie zbyt trudne. Dziękuję! Tak trzymaj.
Bardzo fajna gra już kilka razy ją przeszłam non stop są dodawane nowe rzeczy tego typu mas u ludzika tak jak w prawdziwym życiu przez covid-19
Ponownie zainstalowałem aplikację, mając nadzieję na odzyskanie moich poprzednich postępów, ale ku mojemu przerażeniu zacząłem od początku. Odblokowałem już wiele sklepów. Mam nadzieję, że jest sposób na powrót do poprzedniego poziomu.
Aktualizacje są zbyt drogie
Gra jest w porządku, dopóki nie będziesz musiał ulepszyć swojego sprzętu, który wymaga klejnotów. Podobnie jak w przypadku większości innych gier tego typu, musisz zapłacić znaczną ilość pieniędzy, aby kupić klejnoty, aby kontynuować, ponieważ nie ma skutecznego sposobu na zdobycie więcej niż jednego klejnotu co półtorej minuty. Nie trać czasu i pieniędzy.Razem możemy powstrzymać śmieciowe gry, nie kupując w grze transakcji na progresję.
Ta gra bardzo dobra gra.😀
Naprawdę zabawne i ekscytujące. Nie mam żadnych problemów. Zdobycie diamentów nie jest trudne, ale bardzo trudne. Po tym nie mogę grać w żadne inne gry. Tysm dla tego!!
Cafe Panic: Cooking game Simulator heuk
Okropna gra.. połowa czasu czeka na naprawę maszyny.. tylko jedna osoba do obsługi.. czas oczekiwania klienta jest krótszy..
W porządku. Dopiero zaczynam, więc jest to trochę zagmatwane. Muszę jeszcze znaleźć sposób na skontaktowanie się ze wsparciem w grze. Nie widzę pomocy ani informacji o grze. Nie widzę gratisów do gry. Nie wiem, czy zawracam sobie głowę pozostawaniem w pobliżu. Zobaczymy. Aktualizacja: Odinstalowana! Ta gra jest śmieszna!
Nienawidzę tego, że zabierasz 10 koszy kukurydzy, a ponowna gra zajmuje około 2 minut na 1 kosza, a nagrody dają tak mało monet i diamentów. Odinstalowywanie. Nie trać czasu.
Dużo wisi
Cafe Panic: Cooking game Simulacijske igre opxy
Jak dodać więcej osób do swoich restauracji, aby otrzymać wszystkie 3 złote gwiazdki?
Gra mi się podoba, ale trudno jest zdobyć wystarczającą ilość diamentów, aby ulepszyć sprzęt, co jest sposobem na zdobycie pieniędzy dla osób, które stworzyły grę (całkowicie to rozumiem). Ponadto powtarzające się samouczki, których nie można pominąć, są SUPER irytujące...
nie mogę przejść do następnego poziomu (poziom 41)😭
Czy to tylko ja, czy wydaje się, że bez względu na to, ile płacisz za aktualizacje. Interakcja postaci się nie zmienia? Nadal porusza się powoli.
Niesamowita i bardzo ciekawa gra.
Nie można zresetować! Wysłano wiadomość, do której nikt nie wrócił
na razie trudno jest zdobyć fioletową rzecz , ale nadal jest to dobra gra. po prostu ciesz się.
Po prostu uwielbiam tę grę. Łatwo zarobisz złote monety i ulepsz swój sprzęt, aby przyspieszyć obsługę.
Gra jest naprawdę fajna. Pobrałem tydzień temu, ale nie mogę go otworzyć. Za każdym razem, gdy to robię, zamyka się natychmiast. Co jest nie tak
Jeśli ta gra jest BEZPŁATNA !! Więc dlaczego nie mogę uczynić mojej postaci moim odcieniem, moimi włosami itp.?
Fajna gra Ale grafika może być znacznie lepsza
Naprawdę kocham tę grę! Mogę grać nawet offline. Kocham to!
W porządku, ale ciężko jest zabrać diamenty
nie chce się pobrać, problemy z tą grą od czasu jej aktualizacji
Czy mogę grać na wielu urządzeniach, ale na tych samych poziomach? Czy można go zapisać i grać na innym urządzeniu? Grałem w tę grę dawno temu, ale mój telefon nagle wymagał twardego resetu. Muszę zaczynać od nowa.
Spoko gra
Dobra gra. Ulepszenie jest możliwe bez wydawania na to gotówki, jest dość trudne, a mechanika i grafika są dobre. Polecam to.
Cześć! Mam nadzieję, że w następnej aktualizacji uwzględnisz gola podczas gry. Dziękuję!
Fajna gra, jak dotąd, po prostu różni się od innych gier z tego gatunku, aby była interesująca. Tak trzymaj!
Mini Block Craft Casual games szad
Ładny ! Gra, ale daje trochę czasu na złożenie zamówienia
Gra nie pozwoli mi użyć moich diamentów do płacenia za rzeczy