Post by ghazhydraumagal on Feb 9, 2022 16:30:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Ne dovoli mi, da med izzivi izkoristim svoje nagrade, da pridobim nov lik... Neprestano govori napaka strežnika. Poskusil 3-krat z enakim rezultatom po popolnem uničenju NPC-jev... Pusti me zmagati, prekleto!
Dobra igra, zelo zabavna igra. Uredi pregled. Po nekaj časa igranja sem opazil nekaj stvari. Všeč mi je ravnovesje karakterja, čeprav je chung ah super. Arena je grozna, popraviti je treba to goljufanje s ključavnico za omamljanje. Velik del igre je odvisen od naključja. Na splošno je spodobna igra, vendar se zdi skoraj nepopolna, zdi se kot igra, kjer preizkušate like za druge igre, kot simulacija.
Igranje je odlično, edina težava je v tem, da vsakič, ko končam stopnjo, se pojavi "Komunikacija s strežnikom" in je prekinila slušalko, moral sem igro znova zagnati, da sem napredoval. Torej 1 zvezdica zaenkrat, dokler težava ni odpravljena.
To je odlična igra, brez oglasov na ravni in to je v sodobnih igrah zdaj redko. Uporabljam pa ROG Phone 2 s 6000 mah baterijo, vendar ne morem dolgo igrati. Mislim, malo porabi baterijo, čeprav znova zaženem telefon in izvajam samo KingGodCastle. Moral bi prilagoditi za manjšo porabo baterije.
Igra je prezasedena. Samo za marsikaj za "narediti" in celoten ponovni zagon brez vojske se postara. Bolje bi bilo, če v bistvu ne bi začel vsak boj znova.
Všeč mi je igra, vendar mi pravi, naj posodobim, medtem ko posodobitev ni na voljo in mi ne dovoli igrati.
Nekajkrat se zrušite, popravite in nato znova namestite
vsi vemo, da je dobra igra, vendar vaša igra vedno prisili zapreti dev, prosim, popravite jo.🤦♀️
Res zabavna igra s strategijo z mešanico srednjeveškega. To igro je vredno poskusiti! 😋
Moja najljubša igra, vendar v 50 % časa Vedno piše, da se strežniki popravljajo, zato ji bom dal 5 zvezdic, kadar koli se besedilo neha prikazovati
Nedavna posodobitev je uničila igro. Nekateri oltarji včasih ne delujejo, po odstranitvi invazije prejmete 0 nagrade
Vse vrste iger za združevanje so zame posebnost, poleg tega pa so v bazi kraljestva odlična igra, kar tako naprej!
Odličen koncept, vendar je napredek počasen. Vse je predrago. Izjemno težko pridobiti nove like. Vsakič, ko se tekma konča, moram znova naložiti igro, ker celotna aplikacija zamrzne.
nekaj hroščev. Ne morem pritisniti gumba za relikvije v vojašnici. lahko to popraviš?
bi bila tako odlična igra, vendar po VSAKI rundi ne komunicira s strežnikom, zaradi česar je skoraj ne morem igrati, čakam na popravek že tedne. Ko je to popravljeno, si ta igra zlahka prisluži 5 zvezdic. Je malo strateška, zelo zasvoji, ima dobro mletje za enote in še vedno uspe, da se vsak rouch počuti tako odlično, da si po vsaki misiji zaželiš neskončnega načina.
🐐 Igra zahteva nekaj IQ, je p2w elementov, vendar brez plačljivega zidu, nisem plačal niti centa in je v mojih knjigah 10/10!! PS TAKO BREZPLAČNIH STVARI TY DEVS XX
Plačajte za zmago, vendar zasvoji
Igra je zabavna, rad bi jo igral še naprej, vendar postane utrujajoče in frustrirajuće, saj je težko pridobiti nove like. Obrnil se je na podporo, da bi izvedel več o verjetnosti pridobivanja novih znakov. Porabljeni nekaj denarja je odprl približno 30 paketov in prejel samo 1 nov lik. Ali se radi igrate z istimi liki, to je odlična igra, vendar je pridobivanje novih likov lahko drago, saj so zaklenjeni za paketi z zelo, zelo nizkim odstotkom
Igra je super. Edini očitek je, kako nemogoče je potegniti novega junaka.
Pohlepni razvijalci morajo vedno uničiti odlične igre z neumnim energetskim sistemom. 50 minut čakanja samo, da dobim dovolj energije za igranje 1 runde po 3-5 minut. Tako žalostno, ker je sama igra pravzaprav zelo dobra, ne da bi upoštevali dejstvo, da imate 2 % možnosti, da dobite novega igralnega lika in že omenjeni energetski sistem, sta oba načina samo vsiljive molze denarja, da se zabavate, kar je glavna točka igre, denar pride kasneje.
Vau, žanr iger, ki jih je mogoče igrati neskončno? No, ne dovolimo, da se to zgodi, saj so tu zaradi denarja
Prosil me je, naj posodobim danes. Posodobil sem in igra se ne bo prijavila, da je posodobljena, in me kar naprej vrže ven...
King God Castle Estrategia mkv
Dobra igra, sovražniki hitro postanejo močni, vendar je glavna težava stopnja padca novih junakov. Igram že en mesec vsak dan in v tem času sem imel 1 novega junaka in to zgodaj. V zadnjem času se je zrušilo pri nalaganju, nadgradnji in med igranjem. Potrebuje popravke napak in spremembe stopnje padca za boljšo igralno izkušnjo
To igro sem igral 2 dni in zdaj ne bo več čez naslovni zaslon. Vidim, da imajo tudi drugi ljudje to težavo. Zelo razočaranje.
To je zabavna igra! Vsak krog je dokaj dolg, vendar to ni pritožba, toliko kot opozorilo, da to ni ravno priložnostna igra hahaha, SI označi vaše mesto, če morate zapreti in teči
Sumljiva igra. Ja, lahko preizkusite igro in pregledi zvenijo zabavno. Razen, da se morate strinjati s pogoji in zasebnostjo, kar je normalno, razen v Koreji? Ali kakšen drug skrivnostni jezik poleg kitajskega ali japonskega. Kdo ve za kaj se strinjaš.? "Z igranjem te igre se strinjate, da na vaš telefon namestimo program za nadzor" ali karkoli drugega. Ne bom igral igre, kjer ne znaš prebrati drobnega tiska. Samo za objavo moram dati 1 zvezdico, vendar je treba to igro prijaviti.
Super zabava zahteva več vsebine in višjo mejo gradu
Igra je videti v redu, spominja me na eno od iger kraljestvo vetrov na mobilniku. To me spominja, ker je igra estetsko v redu, vendar so tudi možnosti padca drastične. Dragulj sem porabil na "največji" skrinji približno 15-krat in dali so mi le dva nova prvaka... Če ste v redu z najslabšimi stopnjami padcev na mobilnih napravah, potem prosim igrajte. V nasprotnem primeru boste nekaj časa obtičali s 5 privzetimi znaki
Igrali ste več ur in brez napredka, brez novega junaka, brez nove kul sposobnosti. Raje se učim za šolo, več napredka v enem semestru
V redu je, da naredi nekaj stvari, ki jih bomo in bi mu lahko dodali še nekaj stvari in lahko bi bilo super
Odlična igra združitvene bitke.zasluži dobre ocene.dve glavni težavi.Igra je skoraj nenehno v vzdrževanju strežnika in se pogosto zruši celo spodobne naprave, če se v ozadju izvaja le ena sama aplikacija.tudi če gre samo za vaša sporočila .in če te nekdo pozvoni med igranjem, potem fuhgeddaboutit.ko bodo te težave zglajene, bo super
To igro sem igral samo enkrat in to je bila mobilna aplikacija iz mojih sanj, a ko sem jo spet igral, me je po nalagalnem zaslonu vrglo iz igre. Ponovno sem ga naložil in imel enak problem. Ne morem več igrati igre, zato, če je to napaka, ki jo lahko odpravim z lastnimi rokami, mi prosim povejte, kako, če ne, poskusite odpraviti to težavo. Hvala vnaprej
Ali obstaja napaka v napredku igre? Ko se nenadoma dotaknem gumba za dom na telefonu in se nato vrnem v igro, se bo pojavilo nekaj, kar bo vprašalo, ali "ali želite znova zagnati igro ali ne" (da ali ne), in zame želim nadaljevati svojo igro. ko pritisnem "ne", se moj napredek v igri ne naloži. To se zgodi veliko časa. Prosim za pomoč, ali je to napaka?
Quiz: Logo game रोचक acim
Živjo Do sedaj sem imel priložnost igrati le nekajkrat, vendar mislim, da izgleda dobro in igra odlično! Umetniško delo je super in me spominja na prvo taktično igro, ki sem jo igral in dokončal, in sicer Final Fantasy Tactics v poznih 90. letih na PlayStationu. Najlepše želje vsem vpletenim.
Neprijeten plačilni zid v 6. poglavju. Kaj sploh melješ? Ni mogoče dobiti novih likov, ne glede na število žrebanj. Prvih nekaj ur je bilo čudovitih. Potem je ta igra padla s pečine.
Sovražniki preveč premagani. Zelo slabo ravnotežje. Zaradi sistema vzdržljivosti ni mogoče brusiti, zato je igranje te igre prisilno plačano.
King God Castle Estrategia mkv
Igra je zabavna in zahtevna, priporočam jo vsem. Ena zvezdica manj, ker je stopnja padca novih junakov tako nizka, da po 3 tednih in številnih pomikih še vedno igram z osnovnimi 6 junaki.
Napačna vadnica, prijava skrbi za mojo rit.
zelo zamuja med vsakim dejanjem in se mi nekajkrat zruši. potrebuje delo na osnovnih ravneh. tako slabo je, da sem ga odstranil po 30 minutah igranja. preveč nestabilen
Sesut v vsakem trenutku. Prosimo, popravite te velike težave. Zelo me moti igrati.
Ta igra je blizu ene najboljših v žanru Merge. Z lahkoto lahko prejme štiri zvezdice, če ne bi bil tako skop pri kovancih. Prosim popravite to. Dovolite nam, da zaslužimo vsaj 200-1000 kovancev. Tudi poligon brez nagrad ali posledic, da lahko preizkusimo naše nove enote in vzorce. Povečajte tudi možnosti za pridobitev nove enote. Je drastično nizka. Prosimo, povečajte zaslužek pri kovancih. Zelo nesmiselno je, kako nizek je zaslužek s kovanci.
Od zadnje posodobitve igre ni bilo mogoče igrati in se zruši, ko jo poskušam igrati.... sem porabil denar za podporo razvijalcem in igri, ker mi je všeč in igra je ostala takole več kot mesec dni... Zdaj pravi samo prenesi iz preverjenega vira ...ali kaj podobnega in prenesel sem posodobitev iz Googla play...... Zelo sem razburjen, da bom izbrisal to aplikacijo, ki trenutno zaseda prostor
Zdaj se ne naloži še vedno luštna igra
Igra je zelo hrošča.
Želim si, da bi se zgornja meja ravni povečala. Na splošno dostojna igra
Igram že en teden in nisem dobil novih likov. Vedno znova in znova uporaba istih dveh strategij je postala dolgočasna. Tukaj je solidna igra, vendar potrebujem več zanimivih možnosti, da mi je res všeč.
Precej kul, všeč so mi naključni učinki, ki jih dobijo oklep in orožje, ko jih kombiniramo, in junaki dobijo boljše veščine ali večji doseg za te veščine. Igra je res biser.